Galerie: Manželé Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky

Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St Manželé Jiřina a Jiří Studničkovi chovají hlemýždě jedlého kaviárového z Afriky ve venkovní ohradě ve Strážově i ve vnitřních prostorách v Bystřici nad Úhlavou. Připravují z nich různé výrobky. Nabízejí je i na trzích. Foto: Deník/Milan Kilián a archiv St