Stehna na šalotce a žampionech
Budeme potřebovat:
- 7 ks kuřecí stehna
- 3 ks šalotka
- 8 ks žampiony
- sůl
- pepř
- kmín
- červená paprika mletá
- 50 g másla na smažení a 50 g másla k žampionům

Postup:
1. Kuřecí stehna omyjeme a opepříme, dobře promícháme a dáme je na rozpálené máslo kůží dolů.
2. Zprudka osmahneme a zakryté dusíme na mírném plameni cca 30 minut.
3. Když je maso udušené, vyjmeme ho. Do výpeku dáme pokrájenou šalotku a žampiony.
4. Dusíme 5 minut a přidáme máslo.
5. Podáváme s rýží.
Muž s vařečkou Viliam Lajgút nabízí jednoduché a oblíbené recepty. „Stačí se podívat, co máš doma v lednici, a můžeš uvařit jídlo, které ti bude každý závidět. Věřím, že si každý přijde na své,“ říká sympatický kuchař. Jeho recepty můžete sledovat také na Instagramu.