Skupina C: startují zde Příkosice a aspirují na medaili. Stejně jako Lipnice (geograficky na rozhraní okresů), ale i zde bojuje řada odchovanců rokycanského oddílu.

Zmíněný tandem se potkal o víkendu a Příkosice prohrály s Lipnicí 1:4 (Peterka – Slanec, Bőhm, Škubal a Šnajdr).

Skupina B: druhou pozici hlídá TJ Město Zbiroh, i když se musí občas vyrovnat s nečekaným odkládáním utkání. Neplatilo to pro střetnutí se Sedlcem, které Zbirožští vyhráli 7:4 (dvakrát Bihary, Benetka, Šrédl, jednou Franta).

Hůře jsou na tom Strašičtí, kteří nyní podlehli Třemošné B 0:3.

Skupina A: v elitním oddělení startovalo osm družstev, ale Horní Lukavice to zabalila s předstihem.

Základní část vyšla Klabavě, která obsadila druhou příčku za Chotíkovem. Na třetí pozici pak byl HC Rokycany, což okresnímu tandemu mělo přihrát zdánlivě slabší protivníky ze spodní poloviny tabulky.

Jenže HC Rokycany zaváhal s Líněmi a porážku 1:4 (trefil se jen Matoušek po asistenci Půsta) z úvodní konfrontace musel dohánět v domácím prostředí. Podařilo se o po vítězství 6:1 je z toho semifinále proti Malé Vísce. První konfrontace se odehraje už dnes od 20.45 na klatovském zimním stadionu!

Ani Klabavě první duel se Stříbrem nevyšel. DTJ uhrál remízu 4:4, když dvakrát skóroval Průša a jednou Černý s Michalidesem. Odveta na rokycanském zimním stadionu vyzněla smutně. Klabava doháněla ztrátu a přestože Černý s Průšou průběh zdramatizovali, byla z toho porážka 2:5 a tím pádem konec sezony.

Další dvojice to měly jednodušší. Chotíkov postupoval bez boje a ani Malá Víska nemusela proti Saxaně nastoupit.