V extralize zůstává vše při starém (dokonce už je rozlosovaný nový ročník, v jehož úvodu Plzeň hostí Spartu), ale pak to vypadá na rozšíření.

I. liga: výkonný výbor ČSLH udělil právo účasti třem vítězům jednotlivých skupin II. ligy. Tedy Vrchlabí, Šumperku a Kolínu.

II. liga: v příštím ročníku třetí nejvyšší soutěže může startovat deset vítězů nejvyšších regionálních soutěží. Bude samozřejmě záležet na ekonomice, hráčských kádrech, atd. Ovšem o postupu už přemýšlejí tyto kluby:

Velké Meziříčí, Lední medvědi Pelhřimov, Rakovník, HC TNP Praha, Tygři Klášterec nad Ohří, Stavební stroje Jičín, Stadion Nový Bydžov, Slovan Moravská Třebová a rezerva HC Frýdek-Místek.

Ze společného přeboru Plzeňského a Karlovarského kraje pak Stadion Cheb, který v semifinále play-off vyřadil HK Rokycany! Na rozhodující souboj s Klatovy B už nedošlo kvůli pandemii, takže kritériem se stalo lepší umístění Stadionu po základní části soutěže.

z kalichu hořkosti pily prvoligové stolní tenistky TJ Hrádek (na vzdálenější straně) zejména při debaklu 0:10 s bývalým účastníkem nejvyšší soutěže z Vlašimi.
Stolní tenistky TJ Hrádek už sezonu zakončily