Ve hře je ještě Západočeský přeborník, tedy souboj s elitním týmem Karlovarského kraje. Stal se jím důvěrně známý Rebel Nejdek a v sobotu finále začne.

Stadion Cheb – HK Rokycany 8:2 (3:1, 3:1, 2:0). Zapomeňte na úvodní duel semifinále play-off (Rokycany v něm vyhrály přesvědčivě 6:2), začíná se znovu. Tak lze označit svérázný systém nadstavby, v němž hlavní roli hrají body, nikoliv poměr branek.

Naši vyslanci se sice ujali vedení Krýnerem (nahrával Novotný), ale pak domácí s několika novými tvářemi přitvrdili a stav otočili. Měli navrch a Kocmanova trefa ve 36. minutě (asistoval Geltner) znamenala zkorigování debaklu.

„Kluci už měli v hlavách samostatné nájezdy, které následovaly bezprostředně po závěrečné siréně. Jde o diskutabilní způsob určení vítěze a před novou sezonou se o něm musíme pobavit,“ má jasno lodivod HK Richard Schwarz.

Trestná střílení ovládli hosté a Stadionu nepomohla ani výměna brankářů. Radost rokycanských hokejistů byla veliká a vyhlíželi soupeře pro velké finále.

Sobota od 14.00, zimní stadion v Třemošné: samostatné nájezdy rozhodly i souboj Klatov B s Nejdkem. Právě Rebelové pozítří odpoledne zamíří do Třemošné (v Rokycanech už je led rozpuštěný) k prvnímu finálovému souboji.

Příznivci HK si ho nechtějí nechat ujít, takže lze čekat bouřlivou kulisu!