VÁCLAV HAVRÁNEK

Rokycansko Hokejisté zatím sváteční období nesvětí. V Rokycanech se představili žáci i dospělí a některé kluby cestovaly za soupeři.

Krajská liga mužů: HC Rokycany znovu nuceně odpočíval. PO odloženém derby s SKP nenastoupil ani proti Třemošné. Důvodem byla marodka v kádru seveřanů.

SKP Rokycany se rozjel do Plzně a podlehl Apollu Kaznějov 5:9. Znamená to, že policisté jsou stále předposlední.

Krajská soutěž mužů: v elitní skupině si vede skvěle Klabava. nyní porazila malou Vísku 6:2. Hůře jsou na tom Strašice, ale sobotní remíza 8:8 se Vsí Touškovem je cenná.

Krajský přebor juniorů: mladíci DDM Rokycany si dojeli pro oba body do Tábora, kde vyhráli 5:3.

Liga mladších žáků: tým DDM Rokycany nejprve v dohrávce prohrál s vrstevníky Příbrami 2:7 a v sobotu neuspěl ani ve Strakonicích (6:10).

Turnaj 4. tříd: klub DDM pořádal další mistrovské klání. Rokycany bojovaly s Klatovy 7:7 a 10:7, neúspěšné bylo vystoupení s Třemošnou (3:9 a 7:13).

Reprezentace v Rokycanech: dodejme, že se v areálu zimního stadionu nyní připravuje česká reprezentace do 20 let. Ve středu se vydá na světový šampionát a v Rokycanech ji vystřídá výběr Ruska do 18 let. V pátek večer zde absolvuje mezistátní zápas proti České republice!