DDM Rokycany Vajgar Jindřichův Hradec 2:4 (1:0, 0:1, 1:3). Protivníci se znají z dlouhodobého přeboru jižních Čech a také tentokrát se do sebe pustili zostra. Skóre otevřel Nový po přihrávce Černého, ale v prostřední dvacetiminutovce hosté srovnali krok. Rozhodovala hektická koncovka.

V úvodu poslední části měly Rokycany dvakrát výhodu přesilovky. Černý se nejprve netrefil, ale vzápětí ho zastoupil spoluhráč a bylo to 2:1. radost našich mladíků netrvala dlouho. Při diskutabilním vyloučení soupeř opět vyrovnal. V 53. minutě vzal režii zápasu do svých rukou hlavní rozhodčí. Poslal dva domácí hokejisty na lavici hanby a za patnáct vteřin se Jihočeši prosadili potřetí dělovkou od modré čáry.

Naši mladíci zbraně nesložili, ale prováhali vhodné příležitosti ke střelbě. Včetně power-play, kdy navíc hosté deset vteřin před klaksonem připojili pojistku na 2:4.

Nic není ztraceno, z tříčlenné skupiny (je zde i Chrudim) postupují dva týmy. Právě do východních Čech cestují Rokycany v pátek. Zde je jejich sestava proti Jindřichovu Hradci:

Vrtěl (Šimůnková) Kastner, Valeček, Levora, Černý, Pech, Nekola, Nový, Hošek, Bláha (C), Hubený, Bihary, Novák, Zdrha, Slavík, Pejsar, Hejna, Boula.

Z pondělního vydání Rokycanského deníku.