Muzikant tělem i duší. Míla Orcígr ze Strašic je především hráčem na klávesy, který během kariéry zanechal nezaměnitelný otisk 
v mnoha plzeňských kapelách různého ražení. Jmenujme Turbo, Sifon atd. Kromě toho se ale vlastními silami pustil do vydání hudebních nosičů.
V pořadí čtvrté CD má název Abstina a hudebník ho pokřtil s přáteli ve čtvrtek večer. Sál Společenského domu byl plný a potlesk při ukázkách skladeb nebral konce. „Jsem příznivcem skupiny Asia, proto jsem cédéčko obdobně pojmenoval. Je na něm dvanáct skladeb plus tři bonusy. Vesměs ve stylu hard rock a art rock jako syntéza těchto směrů," hovořil Orcígr k posluchačům a odtajnil vznik zajímavého disku. U kolébky stály před dvěma lety klávesové pasáže, k nimž se přidaly bicí, kytary, basa, zpěvy i sbory. To vše se smíchalo v Plzni, Ledcích i Strašicích a pozor – bez jediné zkoušky! Dodejme, že o textovou část se staral Tomáš Pícl, role fotografa se zhostil Richard Rotter atd.
Pokud byste si chtěli Abstinu pořídit, máte šanci v rokycanské umělecké škole. Míla tu totiž vychovává nadějné muzikanty.