V zámeckých prostorách se totiž bude připravovat materiál pro nový modelingový online magazín Fashion Scout.

„V hvězdné roli ale nevystoupí pouze missky samy za sebe, budou totiž předvádět noblesní róby návrhářky JKate a exkluzivní kolekci šperků Honoree La Noire z dílny Anny Kristyny Sion," uvedl Michal Škach.
Dostaveníčko v zámku si daly například Elizabeth Drobotová – Miss Fantom 2010 a 2. vicemiss Academia 2012, Monika Vetešníková – superfinalistka národního finále ČR Miss Princess of the World 2012, ale také Kristýna Chládková – finalistka iMiss 2012, či Nikola Franková – vítězka iMiss 2012 (nejkrásnější dívka internetu).

O to, aby půvaby krásek co nejvíce vynikly, se postará tým vizážistek Markéty Vlčkové, vlasoví stylisté a celek do působivého záběru převtělí už zmíněný fotograf Škach s Janem Čislinským.
Všichni, kteří se budou na akci podílet, patří do kategorie mladých úspěšných talentů ve svém oboru.

Proč si zvolili právě zbirožský zámek? K tomu nám jeho majitel Jaroslav Pácha řekl: „Michal Škach se u nás ženil. Místo dobře poznal a učarovalo mu. Vyznal se, že ho nosí v srdci. Proto, když se mu naskytla příležitost práce pro modelingový magazín, požádal, jestli by se mohla odehrávat tady." Souhlas dostal a Renata Páchová, která má svatby ve své režii, s agenturou domluvila podrobnosti.
Modelingový tým dnes obsadí rozmanité zámecké prostory. Přestože se jedná o uzavřenou akci, budou mít díky nim návštěvníci památky 
o další zážitek postaráno.