Na příchod nového roku nezapomenou přátelé, kteří pozvali svého známého. Častoval svou přítelkyni hrubými výrazy, tak jej vyrazili z domu. Venku stihl poškodit čtyři automobily. Skončil na policii.

Oslava Silvestra se určitě přítomným nevydařila dle jejich představ. Hostitel, u kterého se příchod nového roku v rodinném domě v Rokycanech slavil, ještě před půlnocí vyhodil z domu devětatřicetiletého cizince, který se hrubě choval ke své přítelkyni. Cizinec sice oslavu opustil, ale poté co vyšel před dům, poškodil čtyři zaparkovaná vozidla, která patřila právě hostům, se kterými trávil večer. Už při jeho odchodu se jednomu z hostů jeho chování nezdálo, a když opustil dům, šel se za ním podívat. Venku před nemovitostí viděl, jak ničí zaparkovaná vozidla. Svědek se vrátil do domu pro svého známého a následně cizince nedaleko místa události nalezli. „Ten se dobrovolně nechal za doprovodu dvou mužů odvézt na policejní služebnu, kde se ke svému jednání doznal. Svoji roli sehrál určitě i alkohol, jelikož provedená dechová zkouška byla pozitivní s výsledkem téměř dvě promile," konkretizovala mluvčí PČR Hana Kroftová.

Následující den si cizinec za své jednání převzal z rukou policistů záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.