Start bude ve 13 hodin od sídla zmíněné firmy v Pivovarské ulici 1056 (sto metrů před viaduktem vlevo). Aktéři se tu mohou registrovat od 12.00 do 12.40 hodin nebo do zítřka zaslat přihlášky elektronicky na http://new.cyklovysledky.cz, e-mail: rubas@sparta-cycling.cz. Bližší informace jsou rovněž na:
www.sparta-cycling.cz

Trať: je trvale značena červenými turistickými značkami a pro všechny kategorie je jednotná. Od startu se běží a jede stoupání asi 1 200 metrů po asfaltu, pak dva km polní a lesní cesty v mírném stoupání. Závěr běhu a jízdy patří náročnému stoupání lesním chodníkem (úvozem) a cíl je třicet metrů pod vrcholem Žďáru.

Celková distance jsou čtyři kilometry a startovné činí symbolických padesát korun.
Ceny: za 1. až 3. místo běžci i cyklisté obdrží 1000, 300 a 200 Kč. Ženy mohou počítat s věcnými cenami, které se týkají rovněž žáků.

O rekord: deset tisíc je určeno vítězi, který pokoří dosavadní rekordní čas 13.33 minut.
Tento limit pro novu trasu byl stanoven přepočtem a patří Janu Rajchartovi z Újezdu u Svatého Kříže.
Kategorie: běžci muži i ženy nad 15 let. Stejně tak pro cyklisty a žáci budou zařazeni do kategorie 10 – 15 let.

Upozornění :
1. Každý účastník startuje vzhledem k předcházející silvestrovské noci na vlastní nebezpečí !
2. Doporučujeme doprovod, který vám zajistí vše potřebné po zdolání na vrcholu! (servismani však musí vyrazit k vrcholu alespoň s půlhodinovým předstihem, aby to stihli).

Závěrem: zveme kamarády, partnery, sousedy i pocestné. Nejde vždy jen o rekordy, ale je pěkné protáhnout tělo hned 1. ledna! Za pořadatele se těší Zdeněk Rubáš a Ján Korytár.

Ilustrační foto.
Krákorová nechala za sebou všechny chlapy