Sportovci s nejmenším míčkem stále čekají na vývoj situace, spojené s koronavirem. V rámci kraje zbývá sehrát poslední dvoukolo, což by se dalo ještě zvládnout a tím sezonu ukončit!

Nejvyšší regionální soutěží je divize. Rokycansko v ní má jediného zástupce a Sokolu Břasy vychází ročník 2019/2020 skvěle. Družstvo neskončí hůř než na druhé příčce, když během dosavadních dvaceti vystoupení patnáctkrát vyhrálo, čtyřikrát remizovalo a přemožitele našlo jen v Klatovech poměrem 7:10. Právě na tento celek Sokol ztrácí tři body, takže šance na titul a tím i postup do III. ligy je spíše teoretická.

Bilanci kolektivu ze severu okresu doplňme statistikou na domácích stolech. Devět výher a tři nerozhodné výsledky korespondují s kvalitní produkcí v cizích hernách (sedm výher a po jedné remíze i porážce).

Naděje ovšem umírá poslední. Zejména, když Břasy mají vyrazit za tandemem ze spodních pater tabulky (Horažďovice, Sokol Plzeň V. B). Klatovy mají naopak výhodu domácího prostředí v duelech s Domažlicemi A i B.

Předání ušitých pomůcek
Borgers pro hygieniky