Bolevec M.A.THK Rokycany 23:23 (9:10). Úvod utkání vyšel lépe hostujícímu celku, který si vybudoval tříbrankový náskok (1:4). Poté se postupně hra vyrovnávala, ale Rokycany si neustále držely odstup, a to i díky výborným zákrokům brankáře Hereika. Poločasový výsledek odpovídal předvedené hře obou celků.

Celé druhé dějství se odvíjelo přesně podle poločasu prvního. Rokycany stále vedly o jeden gól a Bolevec se snažil skóre vyrovnat. Naši vyslanci se tentokrát prezentovali v dobrém světle a poučili se z nepovedené jarní premiéry. Především nevyprodukovali tolik technických chyb. Výsledek byl stále pořád otevřený a postupem času se schylovalo k závěrečnému dramatu.

Rokycany vedly v 56. minutě stále o gól, ale v 57. minutě už bylo vyrovnáno. Poté rozhodčí poslali Rokycany do čtyř a naděje na dobrý výsledek byla velmi malá. V tento moment však zazářil opět hostující brankář. Tentokrát to byl Jiří Bílek, který doslova přiváděl domácí hráče k zoufalství a zachránil pro Rokycany alespoň bod. Konečná remíza je spravedlivá pro oba celky.

Zítra od 19 hodin přivítají Rokycany další celek z Plzně. Tentokrát to bude HK Slávia VŠ. Zváni jsou všichni příznivci házené.

Sestava a branky Rokycan: Bílek, Hereik Vokurka 6, Mužík 5, Fencl 4/2, Cenko 3, Říha 3, Valeš 1, Moulis 1, Kanovec, Mudra.

Sedmičky 3/3:2/2, vyloučení 2:5, rozhodčí Nezbeda, Zelenka.