Přes dosud vynaložené výdaje na uspořádání oblíbeného Sportovního plesu nejde událost v nynějších podmínkách realizovat a vyúčtovat. Proto TJ vrátila 20 tisíc korun zpět do pokladny MěÚ.

FC Rokycany usiluje o statut

Rokycany – O licenci Sportovního střediska mládeže Plzeňského krajského fotbalového svazu zažádal opět klub FC Rokycany. Zatím ale statut přidělený nebyl a důvodem jinak pečlivé a systematické přípravy nadějí je skutečnost, že týmy U9 až U11 jsou vedené pod jiným subjektem. Všechna ostatní a dodejme, že náročná kritéria, jsou oddílem plněna vzorně (návaznost na školu, obsazení trenéry, účast v mistrovských soutěžích, atd).

Reorganizace dorostu se nekoná

Rokycany – Fotbalisté z Husových sadů vzali na vědomí verdikt výkonného výboru FAČR. Rozhodl o zrušení plánované reorganizace České ligy dorostu pro kategorie U 19 a U 17.

Jedná se o druhou nejvyšší soutěž, kam se před dvěma lety probil celek FC Rokycany! V konkurenci elitních tuzemských družstev si ve skupině A nevedl špatně, přestože na udržení by to nestačilo. Uvažované sloučení obou oddělení je však posunuté na zatím neznámý termín.

Fotbalisté mají na příspěvky čas do 15. dubna

Rokycansko – Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky (FAČR) schválil s ohledem na aktuální epidemickou situaci pro tento rok změnu splatnosti členských příspěvků. Jde o úpravu Evidenčního a registračního řádu, více na úřední desce www. fotbal.cz.

Příslušná část (aktivní hráč, mládež, senioři) musí být uhrazená do 15. dubna 2021 s tím, že dodatečná lhůta pro zaplacení je stanovena do 30. dubna!

V Rokycanské nemocnici bude urgentní příjem. Začne fungovat do několika týdnů

Únorová výzva florbalistů FBC se týká tří oddílových soubojů

Rokycany – Členové a fanoušci florbalového klubu FBC plní během února další kolo Výzvy 2021. Nyní je koncipována jako závod dvou družstev, která se utkávají v naběhaných či nachozených kilometrech.

Soutěží spolu Mladý pušky (1995 – 2003 ) a Starý mazáci (ročník 1994 a starší).

Na druhé trase po nejnavštěvovanějších etapách vyzvou Pubertáci (kluci 2004 – 2006) Mladé naděje FBC (ročníky 2007 a mladší).

Organizátoři nezapomněli ani na něžné pohlaví. Při kombinaci letošních soupeřek se potkají Ženy (ročníky 2003 a starší) a Dívky (2004 a mladší).

Počítají se všechny únorové aktivity. Staré maximálně 48 hodin, zaznamenané aplikací a sdílené na info@fbc-rokycany.com.

Zapojit se mohou nejen hráči, ale i trenéři, rodina a fanoušci. Je třeba k aktivitě připojit poznámku, pro jaký tým jsou kilometry nasbírané. Počítané jsou všechny výběhy, procházky, túry, maratony a další. Vítané jsou rovněž fotografie. Veškeré statistiky naleznete na webu florbalrokycany.cz/unorova-vyzva