Nejmenším tenistům se po závodní linii věnují v SK Tenis Mýto. Nedávno založeném subjektu, který si v regionálních soutěžích počíná skvěle.

Přebor absolvovali minitenisté, pro které už sezona skončila čtvrtfinálovou porážkou 1:7 v Domažlicích. Na soupisce jsme napočítali devět jmen: Šindelářová, Spáčil, Vildová, Otec, Půčková, Benešová, Šimáková, Hlavičková a Kočová.

Další kategorií je babytenis, kde borci SK Tenis dosud neztratili jediný zápas (hraje se vždy na jeden set). Ve skupině přejeli poměrem 6:0 Domažlice, Nepomuk, Nýrsko, Klatovy a Blovice. Následovalo semifinále. Na perfektních kurtech v sousedství strojírny Tyc a také kryté haly si souboj s Lokomotivou Plzeň A nenechala ujít početná divácká kulisa. Včetně nervozních rodinných týmů, ale naštěstí byla nad věcí trenérka Helena Vildová. Kočírovala svěřence k výhře pochopitelně 6:0 a zde jsou výsledky: Havránek Trnková 6:0, Sutr Tesařová 6:0, Houdek Kupka 7:5, Pechová Škopek 7:6, Havránek, Sutr Trnková, Škopek 7:6, Houdek, Pechová Tesařová, Kupka 6:4. Soutěž dospěla do závěrečné fáze a v neděli vyrazí SK Tenis Mýto na dvorce Slavie VŠ Plzeň.