Zúčastnilo se ho dvacet dětí, přičemž se hrálo na jeden vítězný set (kluci a dívky) dohromady. Z rokycanských nadějí se zúčastnili Terezka Šimonovská, Honza Sutr, Martin Košek a Marek Houdek.

Děti byly rozděleny do čtyř skupin po pěti. První dva z každé skupiny postoupili do finálového pavouka a z 3. i 4. místa do soutěže útěchy.

Z rokycanských hráčů postoupil do osmifinále Martin Košek. Ve skupiny tří utkání vyhrál a jednou prohrál. V osmifinále prohrál s Filipem Roubalem, hráčem Slavie Plzeň.

Do osmifinále postoupili taktéž Honza Sutr a Terezka Šimonovská, pro které turnaj znamenal obrovský úspěch. V osmifinále Terezka vyhrála nad Ulianou Beloglazovou 7.5. Tato hráčka je původem z Ruska a byla doprovázena známou plzeňskou trenérkou Evou Záhlavovou. Honzík Sutr vyhrál nad Julií Pancovou 6:4.

Semifinále a zvláště finále mělo výbornou úroveň. V prvním semifinále vyhrála Šimovská nad Roubalem 6:4. Tento hráč patří ke špičce v této věkové kategorii v západočeském regionu. Ve druhém semifinále Sutr porazil Milotu 6.2.

Finále tedy patřilo rokycanským hráčům. Šťastnější a možná trošku lepší byla nakonec Terezka Šimonovská, která porazila Honzu Sutra 6:4. Lépe tvořila hru a byla agresivnější. Získala svoje první turnajové vítězství v kategorii babytenis. Nejen pro Terezku a Honzu je to velký úspěch. Radost měli i další členové rokycanského klubu. Proto je jen škoda, že oddíl nemá k dispozici vlastní tenisovou halu, kde by mohli hráči trénovat v podzimním a zimním obdobím jedná se téměř o polovinu roku.

Právě takto šikovné děti nám odcházejí do jiných klubů, které jim mohou nabídnout lepší tréninkové podmínky.