Účastníci zvládli jen první kolo. Pak museli další dějství odkládat kvůli zákazu vstupu do hal a tělocvičen.

V úvodu kralovaly pořádající oddíly. prosadily se třikrát (i když dvakrát jen velmi těsně), zatímco z hostujících kolektivů bodoval naplno jen Sokol Osek C.

Holoubkov B – Volduchy 10:8. Domácí nejprve zvládli obě čtyřhry a pak se na výhře podíleli především Kořínek se Štorkánem (po třech bodech). Praum a Pavlovič byli úspěšní jednou. U poražených byl oporou čtyřbodový Danko a dvakrát vyhráli Čech se Svobodou.

Ilustrační snímek.
V Bezděkově pomohou sousedé

Zbiroh B – Osek C 7:11. Po nerozhodných čtyřhrách měli hosté navrch díky Krejčímu a Šimonu Dudlovi (po čtyřech bodech). Jednou soupeře porazili Tomáš Dudl a Peterka.

Domácím nepomohly dva body Drábka, Laubra a Kotvy.

Kornatice B – Mirošov C 10:8. Dramatický duel sousedů s vítěznou koncovkou pro šťastnější domácí. Meier vyhrál čtyři svá vystoupení, třikrát uspěl Sýkora, dvakrát Žabka a poslední bod je z deblu. Také soupeř uspěl při jedné čtyřhře a pak přispěli Kraidl třemi, Hubáček dvěma, Judl i Kotas jedním bodem.

Strašice C – Hůrky 12:6. Spartak zvítězil v obou čtyřhrách a jeho prapor držel Havel starší se čtyřmi body. Tři přidal Jiří Velek, dva František Velek a jeden Ševčík. Za poražené bodoval třikrát Kotrla a další tři body byly za kontumační výhry.

Při premiéře měl volno Baník Kříše.