„Z původní sestavy zůstanou jen Jan Ryba s Rosťou Krotkým plus dva zahraniční závodníci Oscar Uhlig a Michal Pastula. A čtyři kluci nově přijdou,“ shrnul změny sportovní ředitel Zdeněk Rubáš.

Strašičtí žáci a dorostenci plní náročné individuální plány

Strašice – Nejmladší fotbalisté Spartaku se musí podřídit razantním opatřením kvůli koronaviru. Přesto ale nezahálejí!

V období, kdy se mohly scházet skupinky šesti hráčů v oddělených sektorech, důkladně využili možnost tréninků žáci i dorostenci. Oba celky startují v krajské soutěži a nevedou si v konfrontaci s regionálními soupeři vůbec špatně.

Strašičtí žáci se soustřeďují na osmičky. Odehráli osm zápasů, získali v nich osm bodů a v přerušené sezoně jsou jak jinak než na 8. příčce čtrnáctičlenného startovního pole.

Dorostenci Spartaku mají za sebou pět vystoupení se třemi výhrami a dvěma nezdary. Patří jim aktuálně páté místo.

Metalfest 2018
Festivaly budou, ministerstvo to slíbilo, říká pořadatel Metalfestu

Kuželkáři nalinkovali varianty pokračování ligových soutěž

Rokycany – Výkonný výbor České kuželkářské asociace rozhodl o prioritách v případě, že bude možné pokračovat v soutěžích.

Přednost mají dlouhodobé soutěže družstev (z týmů SKK Rokycany se týkají žen v první lze a rezervy mužů ve III. lize). Následuje finále Mistrovství ČR jednotlivců a dvojic.

Časové varianty jsou tři. Počítají s pokračováním od ledna (což je nyní téměř jistě nemožné), dále pak od února a března. Jsou přichystané i návrhy s pozdějším zahájením a sehráním minimálně jedné poloviny soutěžního ročníku. Dodejme, že chlapi SKK Rokycany A sledují, jak se s harmonogramem společné konfrontace české a slovenské elity vyrovná řídící komise.

Regionální mistrovství jednotlivců se konat nebudou. Případné postupující na republikový šampionát urči krajské svazy podle vypsaných kritérií.