Deník.cz 28. 9. 2023 Jak doma udělat chutnou a zdravou jablečnou přesnídávku? Jde to rychle a levně Když se řekne jablečná přesnídávka, hodně lidí si představí malé skleničky z obchodu obsahující…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24. 10. 2022 Zdravý dezert. Cuketový perník ocení nejen děti, ale i mlsní dospělí Kombinace sladkého a zdravého je vždy vítaná nejen v rodinách, kde jsou malé děti. Potěšit…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 16. 2. 2022 7 Kuchařky z Tyršovky uvítaly netradiční návštěvu a vzdělávaly se na poli vaření I kulinářské umění je potřeba vylepšovat tak, aby podléhalo nejnovějším trendům a především aby…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 12. 9. 2021 Domácí malinová limonáda: ovocné osvěžení, které překvapí chutí i vůní Základem jsou čerstvé maliny. Další důležitou částí je minerálka, obyčejná perlivá voda není to…
Deník.cz 22. 6. 2021 Bleskově připravený oběd: filety z jesetera s dýňovým pyré Máte rádi ryby? Pak vyzkoušejte tento jedinečný recept. Jako přílohu zkuste méně obvyklé dýňové…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 24. 3. 2021 Divoká panenka ze Šumavy v houbovém ragú s mangoldovým pyré Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku.…
Ústecký deník 29. 12. 2018 Boxer Lukáš Konečný: Znovu riskovat v ringu? Už jen za miliony Ústí nad Labem /ROZHOVOR/ - Bývalý profesionální mistr světa v boxu Lukáš Konečný zvládl bravurně…
Českobudějovický deník 15. 3. 2018 11 OBRAZEM: Regionální značku mají bio rajčata i hruškové pyré Týn nad Vltavou - Vltavotýnsko má své nové chutě a zážitky, hlásají zástupci stejnojmenné…
Slovácký deník 3. 6. 2017 Pyré z červeného zelí a bramborovokopřivovou kroketou bylo nejlepší Dvě noci dopředu museli kuchaři Michal Škubník a Tomáš Hauser chystat své menu, kterým se…
Břeclavský deník 25. 2. 2016 6 Přípravy na Gourmet festival? Podával se pečený hovězí pupek s lanýžovou omáčkou Mikulov /REPORTÁŽ/ – Šéfkuchař pražské restaurace La Veranda Radek David esteticky upravuje pokrm…
Krkonošský deník 9. 4. 2015 Zkuste žemlový nákyp s jablečným pyré a rozinkami Pec pod Sněžkou - Krkonošský deník spolu s HOTELEM**** HORIZONT v Peci pod Sněžkou připravil…
Domažlický deník 31. 8. 2014 Dochucovadla jídla pouze kazí Domažlice/ NÁŠ LETNÍ RECEPT/ – Doslova gastronomickým zážitkem bylo ochutnat kuřecí roládu plněnou čerstvým špenátem a nádivkou podávanou s dýňovým pyré a…
Českobudějovický deník 20. 2. 2014 Čtenářka Deníku ochutnala svůj recept z rukou profesionálů České Budějovice - Českobudějovická Hospůdka u Divadla ve středu podávala lososa s tymiánovým…
Českobudějovický deník 12. 2. 2014 Vítězka soutěže je vášnivá gurmánka a nejvíc miluje ryby České Budějovice - Výhra v kulinářské soutěži Deníku o nejlepší recept na lososa nemohla…
Českobudějovický deník 13. 11. 2013 9 OBRAZEM: Michelinský kuchař vaří na jihu České Budějovice – Návštěva francouzského kuchaře Laurenta de Berrigauda byla vrcholem Dnů…
Moravskoslezský deník 25. 9. 2013 Baníčku, my jsme s tebou i v Hospodě U Druhé šance Ostrava - V televizní reality show z Ostravy nazvané Hospoda U Druhé šance, kterou vysílá dnes ČT…
Deník.cz 1. 3. 2013 Vepřová krkovička s lněným semínkem Recept nám zaslal Ladislav Pertl z Hradiště. Celý název: Vepřová krkovička s lněným semínkem…
Deník.cz 28. 2. 2013 Divoká panenka ze Šumavy v houbovém ragů s mangoldovým pyré Recept nám poslal Polívka Richard z Dasného.
Deník.cz 18. 12. 2012 Nejlepší ostravské restaurace chystají lahůdky na festival. Co nabídnou? Ostrava - Grilované selecí kotletky, lobster bisque z kanadského humra či pomalu dušená hovězí…
Moravskoslezský deník 17. 12. 2012 9 Nejlepší ostravské restaurace chystají lahůdky na festival. Co nabídnou? Ostrava /PŘEHLED MENU/ - Grilované selecí kotletky, lobster bisque z kanadského humra či pomalu…
Hodonínský deník 9. 4. 2012 20 3 Milotický zámek ukázal, jak slavila Velikonoce šlechta Milotice – Na Velikonoční neděli se na milotický zámek sjížděli vybraní hosté z celého okolí a na…