VOLDUCHY - Vánoční charitativní koncert má ve Volduchách tradici. Uskuteční se v sále kulturního domu se začátkem v osmnáct hodin. V průběhu večera se představí Heidi Janků, Petr Rezek a pěvecký sbor Andílci z Plzně. Večerem bude provázet Vláďa Slezák.

Vstupenky jsou ještě k mání na místě (230 Kč) a výtěžek půjde ve prospěch spolku Domov – mobilní hospicová péče Plzeň. Dodejme, že návštěvníci musí dodržovat platná (nasazená ochrana úst a nosu) a prokázání se platným certifikátem o prodělané nemoci nebo dokončeném očkování.

HRÁDEK - Desítky pěstitelů jablek odbavili během podzimu zahrádkáři v Hrádku. Během několika sobotních moštování proměnili ovocev hektolitry zdravého a voňavého pití. Zítra od 8 do 10 hodin zakončí rok 2021 stylově. Předsváteční moštování doprovodí ryze vánoční menu.

ROKYCANY - Junioři HC Rokycany se představí dnes od 17.30 na domácím ledě. Rozdají si to ve střetnutí o mistrovské body s Domažlicemi.

V sobotu hrají od 17.30 chlapi z Klabavy s HC Líně. Neděle je přece jen pestřejší: 11.00 junioři HC s Klatovy, 13.30 Příkosice – Staňkov a 20.15 Lipnice – Bezdružice.

HRÁDEK - Nedělní podvečer bude v Hrádku patřit muzicírování. Přesněji řečeno zkušeným domácím hudebníkům, kteří po sedmnácté hodině zprostředkují spoluobčanům koledy na všech frekventovaných místech ve městě. Je jich celá řada – od náměstí 8. května, ulice 1. máje a pak na křižovatkách významných cest. Jisté je, že produkce vyvrcholí společným přednesem u hasičské zbrojnice.