Mýtští fotbalisté zvou na parket

KDY: Pátek 6. března od 20 hodin
KDE: Mýto
ZA KOLIK: 120 Kč

Taneční zábava mýtských fotbalistů se uskuteční na sklonku týdne. V pátek večer zahraje v sokolovně skupina W Band a chybět nesmí bohatá tombola. Vstupné určili organizátoři ze Slavoje na 120 korun.

Jana Poncarová čte v Hrádku
KDY: 
Pátek 6. března od 18 hodin
KDE: Hrádek u Rokycan 
ZA KOLIK
Spisovatelka Jana Poncarová se opět ujme autorského čtení z knihy Eugenie. Tentokrát v klubovně hrádeckého domu kultury (první patro v zadním vchodu). Dílo je inspirované skutečnými osudy Eugenie Egertové Janečkové z plzeňského hotelu Continental.

Dětský maškarní bál ve Vejvanově 

KDY: Sobota 7. března od 14 hodin 
KDE: Vejvanov
ZA KOLIK

Představitelé Vejvanova pořádají sedmý březnový den dětský maškarní bál. Pro kluky i děvčátka jsou připravené hry, soutěže a lákadlem bude také bohatá tombola.

Oslava mezinárodního dne žen v Mirošově

KDY: Sobota 7. března od 20 hodin
KDE: Mirošov
ZA KOLIK: 50 Kč

Oslavte se spolkem mirošovských občanů Mezinárodní den žen. Slaví se v sobotu v Hospůdce Na zastávce v Mirošově. Připravená je bohatá tombola a pro každou ženu malá pozornost. K tanci a poslechu zahraje skupina Berband. Rezervace je nutná na telefonním čísle 721 539 520.

Sportovní ples FC Těškov

KDY: Sobota 7. března od 20 hodin
KDE: Kařez
ZA KOLIK: 120 Kč

Těškovští fotbalisté zvou na sportovní ples. Uskuteční se v sobotu v Sokolovně v Kařezu. K tanci a poslechu zahraje Robert Jíša Band. Připravena je i bohatá tombola. Autobusy vyzvednou návštěvníky v 18:45 v Těškově. Další autobus z Těškova vyrazí v 19:20, před Kařezem zastaví ještě v Holoubkově a Mýtě. 

Výstava králíků, holubů a drůbeže 

KDY: Sobota 7. března od 8 do 17 hodin
KDE: Horní Kvaň

Výstavu králíků, holubů a drůbeže s expozicí okrasného ptactva můžete navštívit u sousedů na Berounsku v chovatelském areálu v Horní Kvani. Na akci zve zaječovský svaz chovatelů.