V programovém složení se příliš nezměnilo. K tanci a poslechu hrál orchestr Miroslava Novotného a o předtančení se postarali tanečníci z klubu Fialka ze Sušice. Nechyběl fotokoutek a ani bohatý raut. Ten však byl úplně jiný, než byli návštěvníci zvyklí, a měl úspěch.

„Ples se vydařil, byl hezký. Lidé si ho užili, začali tancovat hned od začátku. Byl jsem spokojen i s tím, jak vše nový provozovatel uspořádal, servis i vše okolo bylo v pořádku. Vzhledem k tomu, že i o raut byl obrovský zájem a vymizel téměř okamžitě, tak jsem viděl jen samá pozitiva,“ řekl starosta Horažďovic Michael Forman.

Spokojený byl i nový provozovatel kulturního střediska Jan Adamec. „Těší mě zájem nejen o reprezentační ples, ale i například o rockové akce, které zde pořádáme. V nejbližší době se k nám lidé mohou přijít pobavit tuto sobotu na Jetenovický ples, který je už téměř vyprodaný, a následující sobotu na divadelní ples,“ pozval Adamec. V únoru se tam můžete těšit například na Hanu Zagorovou s Petrem Rezkem nebo Partičku.

Fotbalisté SK Klatovy 1898 zahájili zimní přípravu
FOTO: Do Klatov se z Rakouska vrátil útočník Karel Krejčí