Hledáme spolu tu nejoblíbenější. Tu, kde je nám dobře…Máte rádi příjemné posezení s lahodným jídlem a k tomu výborné pivko nebo vínko?

Pak čtete na správném místě. Váš Deník hledá nejoblíbenější hospůdku, pivovar, restauraci, pizzerii, bar, vinárnu a nebo cukrárnu v regionu. Protože deník jste především Vy, čtenáři, pak máte šanci rozhodnout o nejoblíbenější „Hospůdce" roku 2013 právě Vy.

A co by ona nej… „Hospůdka" měla mít, aby získala právě Váš hlas? Je to jednoduché. V té „Hospůdce" (nebo restauraci, pizzerii, baru, vinárně, pivovaru, cukrárně) musí dobře vařit (nebo péct), podávat kvalitní víno, točit správně vychlazené pivo se správnou mírou a hustou pěnou. Musí tam být útulno s příjemným a usměvavým personálem, který na Vás bude mít vždy čas a splní Vám skoro každé přání. Je to právě ta „Hospůdka", do které rádi chodíte posedět s rodinou nebo se svými přáteli?

Každou sobotu zveřejníme fotografie a texty z „Hospůdek" v regionu. Je mezi nimi ta Vaše? Vystřihněte kupon z deníku, vyplňte a pošlete nebo přineste na naši adresu redakce. Odměníme „Hospůdku" s nejvyšším počtem hlasů, ale také tři čtenáře, kteří pro ni hlasovali. Soutěž trvá od 8. 6. do 17. 8. 2013.

Tak ať je Vám TAM dobře…

Redakce Vašeho Deníku

30. SELSKÝ DVŮR BISKOUPKY

29. RASTAURACE ŽELEZNÁ

28. RESTAURACE NA SPARTĚ

27. HOSTINEC U KOZLERŮ

26. CAFÉ BAR LEBOWSKI

25. AQUA BAR

24. Zbirožský dvůr

23. Restaurace U TŘÍ ZMIJÍ

22. Restaurace Sokolovna

21. Restaurace U Štochlů

20. Kulturní dům Volduchy

19. Bar U Habakuka

18. Restaurant Na Statku

17. Restaurace Slavia

16. Restaurant Pod Jasanem

15. Restaurace Diana

14. Pivnice U Stočesů

13. Hospůdka Na Vršíčku

Restaurant Corso

Restaurace U Procházků

Pivnice U Chmelířů

Hostinec Na Hradčanech

Gril Míšov

Bar u Jankovaka

6. Motorest Svojkovice

5. Restaurace U Koruny

4. Restaurace U Čápa

3. Restaurace Němčovice

2. Restaurace u Kroftů

1 Restaurace u Václava