Dnešní velká gastronomická akce v krajské metropoli bude i

s účastí našeho regionu. Nejen spotřebitelsky, ale i ohledně těch, co hodlají své vý- robky prezentovat. Zjistili jsme, že hájit barvy okresu jede PapáTo.

„Do krajského města máme pozvání i na neděli, a to na festival polévek. Plzeňské vařečce jsme ale tentokrát dali přednost. S polévkami jsme se už předvedli a vyhráli třetí místo, proto jsme tentokrát preferovali jinou formu gastronomické akce Vařečku. Chceme se samozřejmě pokusit i o zisk některého vítězného umístění," uvedla Slavěna Milnaříková.

Dodala, že během akce si na své nepřijdou jen chuťové buňky, připravený je i doprovodný program.

Dnešek je pro zaměstnance PapáTa hektický. Provozovna v Rokycanech bude fungovat normálně, přitom do Plzně se rozjede pětičlenný tým. Budou to naše tři děvčata plus coby vedoucí já a kolegyně Eva Wágnerová.

„Představíme se papátovskou verzí francouzských koláčů, které jsou naší doménou. Který z nich ale uvedeme jako soutěžní pokrm, je stále otázkou. Rozhodujeme se totiž mezi třemi favority. Nejspíše to bude levandulovo-cibulový koláč s kuřecím masem," informovala Slavěna Milnaříková.