Vrcholem všeho byly dva vyprodané koncerty v O2 aréně v Praze, které si desetitisíce lidí užily v plnou parádou. Šlo o neuvěřitelnou show plnou emocí a zábavy.

Součástí CD je i duet Marka Ztraceného s Terezou Maškovou.
Marek Ztracený překvapuje fanoušky, nečekaně vydává CD, kde zpívá i Rytmus

Koncerty zahájili vystoupení Františka Nedvěda, jako hosté přišli Marta Jandová, Hana Zagorová a virtuálně i Karel Gott. Lidé si během večer zazpívali z plných sil, zatancovali, ale také tekly slzy. Především ženy si přišly na své, když v neděli před koncem koncertu vyhledal Marek Ztracený svoji přítelkyni Marcelu a přede všemi ji požádal o ruku. Na pomoc si vzal svého nejlepšího parťáka, syna Marečka: "Vážím si všeho toho, jaké zázemí mi vytváříš, jakou rodinu mi dáváš a přesto, že mě občas kopeš ze spaní, občas mi slintáš na ruku ze spaní, tak seš ta nejlepší ženská, která mě potkala a chtěl jsem se tě zeptat, zda to spolu nebudeme táhnout už navždycky a jestli si mě vezmeš." Plná dojetí a s očima plných slz odpověděla Markova přítelkyně ANO a spustil se obrovský potlesk ve stoje. Nejedno dámské oko ta nezůstalo suché. Velký obdiv zaslouží i syn Marek, který tatínkovo chystané překvapení dokázal udržet šest měsíců.

Stejně tak při závěrečné písničce, kterou byla Naše cesty.

Přejeme zpěvákovi i jeho přítelkyni další skvělou cestu životem plnou překvapeních, na které je Marek Ztracený přeborník.

V klipu k písničce Nezlob se hrály opět známé osobnosti.
FOTO, VIDEO: K Valentýnu vypustil Marek Ztracený chytlavou písničku