Medaile záchranáři brali v mnoha disciplínách, první byla 100 m záchrana modelu s pásem a ploutvemi, ve které Karolína Bezpalcová vybojovala ve své kategorii první zlato a Natálie Kantová bronz, ale jen o 0,02 vteřiny jí uniklo stříbro. Následovala disciplína 100 m záchranný polohový závod, kde Bezpalcová slavila druhé zlato. Třetí vybojovala při disciplíně 200 m podplavání překážek. „Úspěch byl podpořen ziskem bronzové medaile pro Natálii a opět pro Karolínu v disciplíně záchrana pomocí lana a výborným výkonem štafety ve složení Štěpán Procházka, Radek Bytel, Karolína Bezpalcová a Natálie Kantová, která vybojovala bronzové medaile i v disciplíně 4 x 50 m ploty,“ uvedl trenér Petr Frydrych.

Tím ale úspěchy nekončily. Disciplína 100 m tažení modelu s ploutvemi přinesla Bezpalcové čtvrtou zlatou medaili z individuálních disciplín. Vítězství slavila i v další disciplíně a tím se stala mistrní ČR v záchranářském sportu v bazénových disciplínách. Bojovností nakažená štafeta v disciplíně 4 x 50 m záchrana modelu získala v obrovské konkurenci bronzové medaile.

Poslední disciplínou celých závodů byla 4 x 50 m záchranářská štafeta. „Zcela se nebráním označení nejnapínavější závod naší výpravy, kdy na závěrečném úseku ztrácela naše štafeta v obvyklém složení Štěpán Procházka, Radek Bytel, Karolína Bezpalcová a Natálie Kantová na třetí místo cca dva metry, které se ale Štěpánovi a Natálii podařilo svým heroickým výkonem zlikvidovat. Bohužel pověstnou třešničku na dortu sebrali soupeři, a to o 0,02 sekundy,“ uvedl trenér a dodal hodnocení: „Spolu s druhým trenérem Martinem Šůsem a naším doprovodným fanklubem musím konstatovat, že o výkonu celého družstva nelze mluvit jinak, než v superlativech. Snaha, úsilí a odhodlání i přes nastupující nemoci vydat ze sebe to nejlepší se odrazilo v jejich výkonech. Děkujeme všem za podporu.“

Česko zpívá koledy - Klatovy
FOTO, VIDEO: Klatovsko zpívalo koledy