Dívka, kterou měl obžalovaný poznat, když jí bylo sedm let, byla dcerou jeho dřívější partnerky. První sex s ní měl mít v jejích dvanácti letech. „Spal jsem s ní většinou s kondomem. Byly ale i případy, kdy jsem žádnou ochranu neměl," odpověděl na dotaz předsedkyně senátu Heleny Przybylové. „Když jsem ji osahával, říkala, že jí to nevadí. Při jednom z pohlavních styků jsem jí zakryl oči ručníkem, což jí také nevadilo. Spali jsme spolu maximálně dvanáctkrát," uvedl dále obžalovaný.

Nechráněný pohlavní styk měl muž provozovat ještě s dalšími dvěma ženami v dospělém věku. Sex s nimi i s nezletilou si podle svých slov natáčel na mobil. „Ženy o tom věděly. Videa sloužila k mé vlastní potřebě, uspokojoval jsem se u nich," konstatoval.

Očkování proti covidu. Ilustrační foto.
Proti covidu by měli děti od pěti let v kraji naočkovat pediatři

Na otázku soudkyně, zda byl sex pro nezletilou dobrovolný, řekl obžalovaný, že ano. Tomu ale neodpovídají nahrávky, které má soud k dispozici. Dívka se podle nich sexu bránila, stěžovala si na bolest a říkala: „Strejdo, prosím ne!"

Antonína M. dívka podle jeho slov často sváděla tím, že nosila vyzývavé oblečení. „Usoudil jsem z toho, že se mnou také chce mít sex," vysvětlil.

S celou situací se nakonec dívenka svěřila matce a své učitelce ve škole. Podle pedagožky byla vždy velmi zamlklá a introvertní. „Napsala mi lístek, že už měla pohlavní styk. Maminka jí prý doma radila, ať to ve škole radši nikomu neříká, že by z toho mohly být problémy," vypověděla u soudu učitelka.

Obžalovanému hrozí 12 let za mřížemi.