ROKYCANY - Plavci mohou opět navštěvovat krytý bazén v Rokycanech mezi 9. a 21. hodinou. Včera skončilo opatření o omezeném provozu, vyvolané zvýšenou nemocností zaměstnanců areálu.

Do normálu se vrací i chod sauny a jiných aktivit.

Pokud jde o zimní stadion, bylo tu včera po dlouhé době obnovené volné bruslení. pokračuje i v neděli 27. února od 17 do 18.30 hodin.

ROKYCANY - Milovníci pobyt na čerstvém vzduchu se mohou zapojit do výpravy za zvířátky. začala na sklonku ledna a potrvá do konce jarních prázdnin 6. března.

V obci u Radnic obnovili po nucené přestávce tradici
Svaťákem prošel masopustní průvod, podívejte se

Zimní vycházku pod Kotel připravily děti z kroužku Pojď ven! při DDM Rokycany. Na čtrnácti zvířecích zastaveních musí účastníci odhalit písmena, ze kterých sestaví tajenku. Její text pak zašlou na adresu cerna@ddmrokycany.cz a ti, kteří budou vylosovaní, obdrží sadu her z Lesního světa.

Více informací zájemci zjistí na facebookové stránce Domu dětí a mládeže Rokycany.

ROKYCANSKO - S masopustními průvody si v sobotu pospíšili organizátoři v Újezdu u Svatého Kříže a v Klabavě. Nadcházející víkend je ve znamení dalších převleků a masek. Připravují si je třeba v Holoubkově (sraz od 13.30 před úřadem) nebo v Příkosicích (od 8 hodin se startem u hřiště, přesunem do Štítova a po návratu s večerním posezením).