"Už jsme byli v Domažlicích a Stodě. Čtrnáctý zářijový den patří Rokycanům," měl jasno manažer elitního družstva Tomáš Popp při míchání caponaty.

Podával se mrkvový krém se zázvorem a koriandrovým olejem, krůtí prso v sušené parmské šunce se zeleninovou caponatou a gratinovanou polentou s parmezánem a trhanec s karamelizovanými hruškami a creme fraiche.

Úterní jídelníček vzbudil obrovskou pozornost. Místo obvyklých dvou set porcí reprezentanti obsloužili přes 250 strávníků. Chutnalo jim náramně a zaměstnanci měli při útoku na chuťové buňky problém, aby dobu vyhrazenou na oběd dodrželi. "Naši kolegové jsou skuteční profesionálové a je radost s nimi pracovat," zdůraznila vedoucí kuchyně Renata Křižánková. Velí čtrnáctičlennému kolektivu (dva pod plánovaným stavem), v němž je na ranní směně deset lidí.