"Už jsme byli v Domažlicích a Stodě. Čtrnáctý zářijový den patří Rokycanům," měl jasno manažer elitního družstva Tomáš Popp při míchání caponaty.

Podával se mrkvový krém se zázvorem a koriandrovým olejem, krůtí prso v sušené parmské šunce se zeleninovou caponatou a gratinovanou polentou s parmezánem a trhanec s karamelizovanými hruškami a creme fraiche.

Karl Hermann Frank – Za Protektorátu Čechy a Morava se na Strahovském stadionu konaly vojenské přehlídky, ale také Pražské letní sportovní hry, kterých se často účastnil také státní tajemník Karl Hermann Frank.
Kat českého národa dojel jen do Rokycan

Úterní jídelníček vzbudil obrovskou pozornost. Místo obvyklých dvou set porcí reprezentanti obsloužili přes 250 strávníků. Chutnalo jim náramně a zaměstnanci měli při útoku na chuťové buňky problém, aby dobu vyhrazenou na oběd dodrželi. "Naši kolegové jsou skuteční profesionálové a je radost s nimi pracovat," zdůraznila vedoucí kuchyně Renata Křižánková. Velí čtrnáctičlennému kolektivu (dva pod plánovaným stavem), v němž je na ranní směně deset lidí.