Většina cvičenců si užila celý sletový týden a účastnila se akcí jakými byl velký sletový průvod Prahou, mše pro sokolíky v katedrále sv. Víta, představení v Národním divadle, Gala večer v O2 aréně nebo navštívili výstavy, pódiová vystoupení, výstup na Petřín, apod. Na hlavní vystoupení dorazily rokycanské děti (předškoláci) se skladbou Notičky a roztomile zacvičily svojí hezkou skladbu. Nádherné vystoupení měli žákyně a žáci ve skladbě Cirkus. Cvičilo přes dva tisíce dětí a protože se nevešly na plochu, musely cvičit rozděleně.

Rokycanské žákyně a žáci nakonec cvičili s oběma skupinami, a to před hlavní tribunou. Ženám z Dobříva také patřilo místo hned před hlavní tribunou a roztleskaly tribuny se skladbou Cesta. Tradičně nesměli chybět muži a dorostenci. Ve skladbě Borci předvedli nejen prostná, ale i silové prvky v různých variací, za které sklidili zasloužený potlesk diváků.

Z župy se hlavních sletových dnů účastnilo přes 70 cvičenců. Celkově do Prahy dorazilo 15 tisíc účastníků z celé republiky a navíc bylo 1500 cvičenců ze zahraničí. Skladby se povedly, přálo hezké počasí a diváci si užili famózní představení, které lze sledovat jednou za šest let. Rokycanští sokolové plánují na podzim uspořádat akademii, na které vedle dalších vystoupení předvedou i sletové skladby.

Ilustrační foto
Kvůli brýlím zloděj rozbil superb