Tým mužů, který se potýkal dlouhodobě s nedostatkem hráčů, se před lety z oblastního přeboru odhlásil a nevypadá to na jeho znovuzrození.

„Dětí se tu moc nerodí, takže není z čeho brát," přiznal aktivní házenkář a zastupitel Jindřich Praum. Počítá s tím, že pískový povrch postupně zaroste trávou, ale určitě o něj budou sportovci pečovat. „Na jaře se povedly dětské rybářské závody. Zúčastnilo se jich ve dvou věkových kategoriích jedenadvacet kluků i dívek. Během podzimu je určitě zopakujeme. Sokol má totiž pronajatý rybník od obce," dodal Praum.

S výsledky prestižního podniku vás seznamujeme na dnešní dvacáté straně. Aktérům ze šesti mužstev se v Hůrkách líbilo a přispělo k tomu občerstvení. Nejen to tekuté, ale i dršťková polévka od šéfkuchařky Sylvy Kurdíkové nebo guláš z dílny Ládi Moudrého. A připočítáme-li k tomu tři druhy klobás, věřte, že ve stánku TJ nikdo hlady netrpěl! Domácí atmosféra zaujala tak, že se jim domů vůbec nechtělo. Ještě v noci spřádali plány na obdobný turnaj v Dobřívě. Uskuteční se už tuto sobotu.