KLABAVA - U dětského hřiště v Klabavě mají zítra od 16.30 hodin sraz účastníci lampionového průvodu. Vyrážejí na stezku odvahy v sedmnáct hodin (což je výzva pro nebojácné kluky i děvčátka) a po návratu obdrží domácí uzeninu k opečení. Ohniště bude připravené a nápoje si mohou žízniví turisté zakoupit.

Pokud by byl ve čtvrtek svatý Petr proti, je přichystaná náhradní varianta na sobotu 19. listopadu ve stejném časovém režimu!

ROKYCANY - Soutěž neregistrovaných kuželkářů nabídne ve středu večer čtyři zápasy II. ligy. V herně SKK RRokycany (jiráskova ulice) se potkají: 17 Relax Hrádek – A.D.S.atelier, 18 Kovo Hery – Bohemia Sekt, 19 Zelený Žraloci – STOR a ve 20 hodin JIS TGM – Tesaříci. H-sport má volno.

Od vysvěcení kostela Nejsvětější trojice uplynulo 120 let
Biskup Holub přijal pozvání do Mešna

LHOTKA U RADNIC - Sobotní večer patří ve Lhotce proslulé hubertské zábavě. Se začátkem ve dvacet hodin, bohatou mysliveckou tombolou a hudebním doprovodem skupiny Robert Jíša Band (podtitulek zní Vzpomínka na Diskoton).

HŮRKY - Vánoční tour Žihelského smíšeného sboru startuje už tuto sobotu, a to na Rokycansku. Pěvecké těleso ze severu Plzeňska se představí od 15 hodin v Hůrkách. Pokračuje téměř nepřetržitě až do ledna 2023 s tím, že 17. prosince se na seskupení těší posluchači v radnickém kostele.