O názor jsme požádali ředitelku střední školy Drahomíru Rancovou: „Knedlíky s jahodovou merendou ve stejném stylu vařila i moje babička. Kdysi dávno vrchní kuchařka v menze lékařské fakulty. Jen je sypala tvarohem a cukrem. Snědla jsem bez problémů, někteří si chodili přidat, jiní ohrnovali nos. Ostatně jako vždycky. Ze zabijačkového guláše vyndavají játra, čočku odhlašují úplně, na koprovce jim vadí kopr, na rajské rajčatový protlak a na svíčkové hovězí maso, na drštkové polévce dršťky a na špenátové špenát. V zeleninovém rizotu jim chybí maso, při vepřovém se zelím ho z talíře vyn-davají. O rybách ani nemluvím. Já jím vše a všechno mi chutná. Těžko se mohu vyjadřovat k problému, který vůbec nechápu. Strava je pestrá, tato kombinace byla poprvé a určitě zase rok nebude. Vážím si práce kuchařek a jsem ráda, že jídelnu máme."