Příslušníci HZS kromě toho pomohli s transportem pacienta v Roháčově ulici a s obřím žebříkem zvládli technickou pomoc v Oseku.

Fotbal pokračuje: Holoubkov, Dobřív

Rokycansko – Fotbalový ročník 2020/21 vrcholí. Dnes od 15 hodin se utká Holoubkov doma s Hvožďany a od 17 hodin Dobřív hostí Příkosice.

Rušno bude i v Husových sadech. Dorost Rokycan dnes (U17) i zítra (U19), vždy od 10.00, vyrukuje na Králův Dvůr.

Slavoj Mýto jede do Dobříše

Mýto – Fotbalisté Slavoje se v divizní premiéře střetnou s Katovicemi. Už potřetí za sebou, neboť přidělená čísla z nedohraných dvou ročníků se nezměnila!

Sportovní areál
Za sportem jezdí do Veselé i z Rokycan. Obec se chlubí stoletou malotřídkou

Příprava po uvolnění některých příkazů nebyla moc dlouhá. Vyplnil ji start na Strejčkově memoriálu a sjednané přátelské zápasy. V sobotu 19. června Mýto jede do Dobříše. Svým fanouškům se představí v neděli 27. 6. proti Jiskře Domažlice. A mohl by u toho být David Limberský, nová posila Chodů. Výkop je v sedmnáct hodin.

Rokycanští tenisté bojují ve Stodě

Rokycany – Zkrácená soutěže tenistům TK Rokycany příliš nevyhovuje. Loni po pouhých třech zápasech opustili divizi a letos jim hrozí pád z I. třídy.

Naši zástupci nejprve podlehli Nové Vsi 4:5 a poté neuspěli ani v Dýšině (3:6). Pojedou tak do Stoda v sobotu 19. června válčit alespoň o konečnou sedmou příčku.