Energická a optimisticky naladěná mladá žena podniká v centru Rokycan se zaměřením na zdravou výživu. Což je obor, k němuž ji od prvních krůčků vedli rodiče s důrazem na životní styl, stravu a další nezbytné zásady.

Předávání vysvědčení na Jižním předměstí.
Rytíř pasoval nové prvňáčky

Zhruba od sedmnácti let se věnuje odvětví intenzivněji. Po studiu na středním zdravotnickém lyceu následovala vyšší odborná škola s oborem nutriční terapeutka. Třetím stupínkem byla vysoká škola Palestra (výživové poradenství a sportovní diagnostika), jenže ani to není všechno. Znalosti a vědomosti si Natálie prohlubuje při dálkovém magisterském studiu.

Říjen loňského roku byl pro Natálii pomyslnou startovní čárou v Rokycanech. S kolegyní a asistentkou se tu od pondělí do pátku (oficiálně od 8 do 18 hodin, ale mnohdy i déle) v lékařském domě v poradně Nutriadapt Rokycany věnuje klientům, kteří mají chuť se svojí tělesnou schránkou něco udělat.

Kromě zmíněné pracovní doby se Natálie věnuje přednáškové činnosti. Ve školách, jezdí i po obcích a vesničkách a navázala úzké kontakty s klubem Mozaika. Pokud si myslíte, že na nic jiného ji čas nezbývá, vyvedeme vás z omylu. Je milovníci zvířat, kdy se stará o francouzského buldočka a adoptuje slepice z klecových chovů. Pravidelně sportuje, ráda vaří, peče, cítí se dobře s rodinou i přáteli.