Vypsání a organizaci tohoto aktu zajistí společnost Nemocnice Plzeňského kraje, a.s. Podmínkou je, aby vybraný kandidát nastoupil do funkce nejpozději k 1. lednu příštího roku.

„Předseda představenstva je dnes vlastně ředitelem. Vyhlášení zmíněného výběrového řízení je rozhodnutím nového zdravotnického holdingu kraje. Hlásit se mezi kandidáty na funkci už nebudu,“ konstatovala nynější šéfka Rokycanské nemocnice, a. s., Hana Perková, třebaže mandátní smlouva jí vlastně ještě neskončila. „Žádné místo nehledám, nabídky ale mám,“ dodala.

„V souvislosti se schválenou novou koncepcí řízení krajských nemocnic dochází nyní i na personální změny,“ konstatoval krajský radní Jan Šašek. Dodal, že v Domažlicích už proběhly a Plzeňský kraj chce dlouhodobě situaci stabilizovat i v Rokycanech. „Mým očekáváním je, že v tomto případě bude zahájená nová etapa nejen stabilizace, ale rovněž modernizace, a to tak, aby poskytovala služby ve všech základních oborech a zlepšila se i personální situace,“ dodal Šašek.

Prodírat se ve středu sálem Střelnice mezi vystavovateli nebylo snadné. Stísněnost prostor, kde každý koutek byl využitý,  ale vynahradila zajímavost nabídky Akademie řemesel.
FOTO: Akademie řemesel se s obtížemi vtěsnala do Střelnice