Jedná se o netradiční love story s příchutí Ameriky. Fakt, že pisatel pochází z našeho okresu – někteří lidé z Dobříva ho mají za souseda a Tachovští zase za obvodního lékaře – zajímavost díla pro nás určitě ještě zvýší.

Shrnutí obsahu knížky na přebalu informuje: Vesničan z Dobříva opouští svoji vísku v Brdech a odlétá do Los Angeles, aby se mohl setkat se ženou, do níž se zamiloval – se zpěvačkou Katy Perry.

Fakt, že musel v desetimilionové metropoli překonat nejednu nástrahu, včetně jazykové bariéry pociťované člověkem nevládnoucím angličtinou, je tedy evidentní. Poznávání neznámého v jeho podání strhne, zvládáte to zároveň s ním. Z vlastní zkušenosti už vím, že se knížka čte velmi dobře, autor je výborný vypravěč, jazyk příběhu je barvitý a působivý, nepostrádá vtip a vyúsťuje v řadu případů kdy váš úsměv střídá smích.

Rande s Katy určitě stojí za přečtení a autor vyprávění v příloze navíc dokresluje i řadou působivých fotografií. Před pár dny jsme vás celokrajsky informovali o knižních novinkách. Teď doplňujeme, Kozlík mezi nimi rozhodně nesmí scházet.

Ilustrační foto.
Opilý motorista dojel do Ejpovic