Cheznovice: řidiči si musí dát v Cheznovicích pozor kvůli stavebním pracem v souvislosti s kanalizací. „Motoristé se ve směru od Mýta dostanou k obchodu, ale pak musí doleva kolem bývalého zemědělského družstva. Na Olešnou ani na Strašice to nepůjde,“ upozorňuje starosta Josef Kolář. S opatřením souvisí i úprava trasy linkových autobusů, která bude platit od pondělí 6. března.

Holoubkov: zde se chystá oprava komunikace kolem rybníka včetně rekonstrukce hráze. Souvisí s tím snižování hladiny vody a po zahájení prací budou umístěny zákazové značky ve směru na Hůrky a Dobřív. „Příští týden to ale ještě nehrozí,“ má jasno starosta Lukáš Fišer.

Ilustrační foto
Připojení severu Rokycanska na dálnici má být hotové za tři roky

Ejpovice: generální rekonstrukce zdánlivě bezvýznamného mostu ve směru na Kyšice si vyžádá tříměsíční zákaz vjezdu. Objízdná trasa při putování do Kyšic, Dýšiny či Chrástu není tak složitá. Na přivaděč, trošku do kopce a pak odbočit.

Rokycany: přiblížila se oprava Jiráskovy ulice v okresním městě, bezesporu nejfrekventovanější dopravní tepny v Rokycanech. K předání staveniště tu došlo už v únoru, řidiče tu tak nyní čekají horké chvilky.