ROKYCANY - Rokycanští patrioti zopakují ve čtvrtek předvánoční zpívání u kapliček. Po Borku je na řadě okresní město a od 17.30 jsou posluchači zváni ke koupališti. U kapličky Panny Marie Bolestné zazpívá Duo Arioso a církevní stavba bude zpřístupněna k prohlídce i rozjímání. Návštěvníci mohou přispět do sbírky na obnovu varhan a připravené pro ně budou teplé nápoje i další občerstvení.

ROKYCANY - Rokycanské pěvecké seskupení Unique tvoří studenti gymnázia a střední odborné školy. Během podzim sklízeli ovace například v Barceloně a v tuzemsku při prestižní přehlídce v Hradci Králové.

Ve čtvrtek mohou posluchači za sborem vyrazit do centra Plzně. Unique se představí od 17.30 hodin na náměstí republiky v chrámu svatého Bartoloměje.

Na zasněženou trasu se vydala jedenáctka účastníků.
Radnický adventní běh pohltil něžné pohlaví

VOLDUCHY - Charitativně laděný koncert má v sále voldušského kulturního domu tradici. V pátek 16. prosince bude výtěžek opět věnovaný nadaci Kapka naděje, jejíž tváří je Vendula Pizingerová. Návštěvníci se mohou od osmnácti hodin těšit na Petra Kotvalda, Marcelu Holanovou, skupinu Čejka band a v neposlední řadě na šikovné školáky z voldušské malotřídky.

HOLOUBKOV - Soudě podle předpovědi počasí čekají v sobotu otužilce u Holoubkovského rybníka skutečně zimní podmínky. ROH, tedy Rybníkářky a otužilci Holoubkov, pořádají ve spolupráci s obcí

2. ročník závodu ROH. je součástí Českého poháru v zimním plavání a neregistrovaní si mohou vyzkoušet trať 100 metrů. Začíná se v poledne!