SIRÁ - Ve společenském zařízení domu č. 14 se v pátek 25. března před sedmnáctou hodinou sejdou zastupitelé Siré. Posoudí smlouvu na dopravní obslužnost, rozpočtové opatření, dohody o provedení práce nebo hospodaření v lese. Dále se věnují dotacím, čističce odpadních vod, výstavbě v obci, atd.

SMĚDČICE - Odložený maškarní bál ve Smědčicích se uskuteční tuto sobotu od 15 hodin v Obecním domě. Před čtrnácti dny to nešlo kvůli nemocem, ale pozítří to prý klapne. Pro děti i dospělé (ti uhradí vstup minimálně třicet korun) s tím, že téma plesu je libovolné a nápadům se meze nekladou. V maskách jsou vítáni kluci, děvčata, ale i odrostlejší návštěvníci. Součástí akce bude tanec, hry a možná dojde na rukodělné výrobky.

Světový den životadárné tekutiny si připomnělo osazenstvo všech pěti tříd
Rokycanská mateřinka ve Školní slavila den s vodou

ROKYCANSKO - Požár polního porostu zaměstnal v úterním podvečeru výjezdového jednotky SDH Zbiroh a Drahoňův Újezd. Událost tak navázala na předchozí obdobný zásah u Medového Újezdu. S rokycanskými profesionály sem zamířili dobrovolníci z Hůrek, Cheznovic, Mýta, Holoubkova a nechyběli ani domácí.

TĚŠKOV - Členové honebního společenstva Těškov absolvují v sobotu odpoledne valnou hromadu. Dějištěm bude od šestnácti hodin tamní restaurace a kromě informací o odlovu, financích nebo katastrální výměře nebude chybět přijetí nováčků.

KLABAVA - Úklid břehů vodní nádrže u Klabavy zaměstná v sobotu všechny, kteří chtějí pomoci přírodě a životnímu prostředí. Sraz brigádníků je v devět hodin na hrázi a jediným předpokladem vhodné oblečení i obuv. Na akci se podílejí mimo jiné členové organizace ČSOP z rokycanské Švermovy ulice.