ZBIROH - Každá listopadová středa je po setmění vyhrazena speciální prohlídce zámku ve Zbiroze. Zváni jste tedy i 9. listopadu (po předchozí registraci na tel. 602 527 632 nebo pokladna@zbiroh.com a můžete pak prožít příběhy dávných majitelů. od Přemysla Otakara II. až po šlechtický rod Colloredo – Mannsfeldů. Nechybí prohlídky dobově laděných salonků, pohled do nejhlubší studny ve střední Evropě nebo nahlédnuté do nádherné barokní kaple Nanebevzetí Panny Marie.

ROKYCANY - Představitelé Sportovní a tělovýchovné organizace Rokycanska (STOR) pořádají první ročník závodu Atlet Rokycan. Jednotlivé discipliny prověří rychlost, obratnost a vytrvalost každého účastníka. Zápis a občerstvení jsou pro aktéry zdarma. Registrovat se lze s předstihem na webu www.storokycany.cz nebo přímo před akcí v sobotu 12. 11. u plaveckého areálu. Zápis je od 13 hodin a ve 13.30 se startuje.

ROKYCANY - První liga neregistrovaných kuželkářů dospěla do 14. kola základní části. Nejlépe je na tom obhájce prvenství Bedřich, který tak vstupuje do finále nadstavby s vkladem tří bodů (Totalgym dva, Inpeel jeden a Rumpold s nulou).

Ve skupině o udržení: Hrádek tři, Kovostav dva, Inzula jeden a Tři plus dvě bez bodu.

ve středu 9. listopadu odpoledne se startuje s tímto scénářem: 17 Hrádek – Tři plus dvě, 18 Totalgym – Inpeel, 19 Bedřich – Rumpold a ve dvacet hodin Kovostav – Inzula.