CEKOV - Soutěž o nejkrásnější vánoční výzdobu domů v Cekově bude vyhodnocena v neděli odpoledne. Obyvatelé vesnice se mohli zapojit do hlasování až do 31. 12. a výherci budou odměněni v restauraci při hře bingo.

PŘÍKOSICE - Modeláři z Příkosic a členové tamního dětského spolku Klubíčko pořádají v pátek 6. ledna turnaj ve stolním tenisu pro šikovné kluky a děvčata. S podporou obce a zahájení v restauraci U hřiště je v 17 hodin. Cenu obdrží každý malý účastník!

EJPOVICE - Zostra zahájí nový letopočet národní házenkáři TJ Sokol Ejpovice. Prvoligové ženy absolvují v sobotu turnaj Českého poháru v Žatci. Z pětičlenné skupiny (dále Přeštice B, Žatec, Nezvěstice a Most) postupuje elitní tandem do čtvrtfinále, které je 5. února v Plzni.

Druholigoví chlapi Ejpovic se rozjedou v neděli 8. ledna do Litvínova. V osmifinálové skupině jsou nalosováni s pořádajícími Severočechy a pak je čekají tři regionální derby – s Kyšicemi, Újezdem a Liticemi. Rovněž zde jde dál nejlepší tandem a představí se 11. 2. v Plzni na Borech (dále Tymákov, Nýřany a Nezvěstice).

Ilustrační foto.
Plavci z Rokycan a Plzně přepisovali rekordní tabulky