NEVID - Do adventního času v sobotu razantně vstoupí v Nevidě. Rozsvícení stromečku v centru obce je s dalšími aktivitami přichystané od 16 hodin. Nechybí vánoční pochod s překvapením (důležité jsou lucerničky), zpívání koled v podání školáků z Veselé a zajištěné jsou teplé nápoje. Doporučená je pouze vlastní uzenina.

MIROŠOV - Adventní trhy se zítra odpoledne týkají i centra Mirošova. Ve 13.30 je zahájí zpěvačka Bára Zemanová, po patnácté hodině zanotují domácí školáci i předškoláci a zhruba v 16.30 se symbol nadcházejících svátků rozzáří.

Slavnosti sedmnácti nejmenších školáků se zúčastnili i rodiče
Prvňáčci z Dobříva převzali slabikáře

DOBŘÍV - Rozsvícení vánočního stromku se zapálením první adventní svíčky je v dobřívské lokalitě U Kaly přichystané na nedělní večer. Koledy v podání dětí z EKO mateřské školy a žáků základních škol v Dobřívě a Strašicích znějí od osmnácti hodin.

MLEČICE - V centru Mlečic svítí vánoční strom od pátečního večera před sídlem úřadu. Stalo se tak za asistence školáků i členů dětského klubu při tamní knihovně. Sousedé z Prašného Újezdu se připojí dnes po šestnácté hodině. Na návsi zazní vánoční koledy a příchozím se doporučuje přinést si hrnky na teplé nápoje.