SKOŘICE - Spolek Skořické ženy pořádá v sobotu 4. března masopustní průvod obcí. Sraz účastníku je ve 13 hodin v předsálí pohostinství U Sv. Jana ve Skořicích a ve 14 hodin bude průvod vycházet od úřadu. Srdečně jsou zváni aktéři v převlecích i přihlížející fanoušci.

ROKYCANY - Ve středu 1. března pokračuje v herně kuželkářů SKK Rokycany v Jiráskově ulici liga neregistrovaných. Od 17 hodin válčí Relax Hrádek s A.D.S., od 18 Kovo Hery se STOR a v 19 hodin Tesaříci s JIS TGM (vše II. liga). O tečku se od 20 hodin postarají prvoligoví účastníci z týmů Tři plus dvě a Inpeel.

ROKYCANY - Přední český jazykovědec Karel Oliva dorazí ve čtvrtek 2. března do centra Rokycan. V zasedačce Triana na nádvoří radnice se od 17 hodin uskuteční přednáška Máme se bát přejímání cizích slov? Po jejím skončení je přichystána autogramiáda a prodej knihy o českém jazyce. Akci pořádají nadšenci ze spolku Rokycanští patrioti.

PŘÍKOSICE - Sportovci z TJ Čechie pořádají v sobotu 4. března ples. Začíná ve 20 hodin v sále příkosického kulturního domu za doprovodu skupiny EGES. Vstupné je 200 Kč, nechybí atraktivní tombola a předprodej lístků je zajištěn na telefonu 792 304 387 nebo na místě.

Tomáš Šik a Vladimír Herzig, noví provozovatelé známé rokycanské restaurace Na Střelnici.
Vladimír a Tomáš. Partneři v životě i kuchyni vládnou rokycanské Střelnici